Τα Stegna mare και Stegna Sea & Sun self – catering studios βρίσκονται στην ασφαλή και ιδανική περιοχή των Στεγνών, μια ήσυχη παραλία στο τέλος μιας πανέμορφης επαρχιακής οδού στον Αρχάγγελο της Ρόδου. Αυτή η κρυστάλλινη, καθαρή παραλία αποτελεί τη τέλεια διαφυγή για χαλαρωτικές διακοπές. Μόνο ένας ήσυχος δρόμος χωρίζει το Stegna mare και  το Stegna Sea & Sun από την φανταστική αμμώδη παραλία και τον ατελείωτο Ελληνικό ήλιο!

Τα Studios βρίσκονται κοντά στο Stegna Star εστιατόριο, το οποίο προσφέρει απίθανα σπιτικά, παραδοσιακά και διεθνή φαγητά, ελληνικές βραδιές κ.α. για όλες τις ορέξεις σας σε καταπληκτικές τιμές. Πολλές ταβέρνες επίσης βρίσκονται στην περιοχή, όπως και μερικά bar, όπως το Jack's που είναι ένα από τα πιό δημοφιλή για μία βραδιά όπου μπορείτε να ξεδώσετε.

Το λεωφορείο είναι διαθέσιμο και μεταφέρει επισκέπτες από και πρός Αρχάγγελο, δύο φορές την ημέρα. Από εκεί, μπορείτε να ταξιδέψετε γύρω από το νησί σε μοντέρνα λεωφορεία τα οποία έχουν συχνά δρομολόγια και σε πολλούς προορισμούς. Ακόμα, διαθέσιμα κοντά στα studios βρίσκονται και δύο ενοικιαστήρια δυκίκλων και αυτοκινήτων με προσιτές τιμές. Επίσης, υπηρεσίες Taxi είναι διαθέσιμες στα Στεγνά.

Αν ψάχνετε για ένα προορισμό που να προσφέρει μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα, πανέμορφες παραλίες, αλλα κοντά σε πολυσύχναστες περιοχές, το Stegna mare και Stegna Sea & Sun είναι για σας.

 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΕΓΝΑ
Η παραλία Στεγνά είναι ένα χαριτωμένο μικρό θέρετρο στην ανατολική ακτή του νησιού, 30 χιλιόμετρα μακριά από την ρομαντική πρωτεύουσά του, την πόλη της Ρόδου.
Αυτό το αυθεντικό κομμάτι ελληνικής φύσης θα σας γοητεύσει - η όμορφη παραλία με άμμο και βότσαλο, οι γραφικές ταβέρνες κατά μήκος της ακτής και το μικροσκοπικό λιμανάκι με τις πολύχρωμες βάρκες του.

Η παραλία των Στεγνών βρίσκεται στο τέρμα ενός εξοχικού δρόμου, όπου κανείς συναντά κοπάδια πρόβατα μέσα σε ελαιώνες και δάση αμυγδαλιάς, ένα μέρος που συνιστάται για το παιχνίδι των μικρών σας παιδιών. Η ατμόσφαιρα εδώ θα σας συναρπάσει, στην περιτριγυρισμένη από βουνά οργανωμένη παραλία.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STEGNA MARΕ- ΣΤΕΓΝΑ- ΡΟΔΟΣ.
---------------------------------------------------------------------------

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STEGNA SEA AND SUN - ΣΤΕΓΝΑ- ΡΟΔΟΣ.
---------------------------------------------------------------------------

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 0030 22440 23605
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 0030 22440 23249, 22440 23728
E-MAIL : stegnamare@stegnamaresun.gr
E-MAIL : stegnaseasun@stegnamaresun.gr
ΦΑΞ : 0030 22440 23605.
ΦΑΞ : 0030 22440 23249.
© Copyright 2009 Stegnamaresun.gr All Rights Reserved.